Min ros, del 2 .

..min ros repade sig när jag gav den lite vatten och flyttade den från elementet :)
En hejare på blommor .

Äta nyttigt kuren gick by the way åt skogen.. Jag tänker äta vofflor !


Min ros ..

Sjutton, min ros dör ju !

Just nu försöker jag övertala J att vi ska köpa en katt, men det går lite trögt. Sen tvättar jag hans kläder. Var ute och gick med Oliver för en stund sen, och vi var uppe och hälsade på Jocke en sväng. Idag håller jag på med min otroligt jobbiga bantningskur, det är jobbigt att äta nyttigt. Tur man inte behöver göra de allt för ofta. Har just läst att man inte kan gå ner i vikt av att inte äta, eller jo men sen gick man ju upp igen för man sabbar sin förbränning på nå vis. Nu är jag inte ute efter att gå ner massa kilon, mest bara att få den bikini kropp jag vill ha ;p

Jag vill slinga håret igen, vem ska jag nu få som hjälper mig med det då?


Seriöst ..

.. jag orkar inte bry mig längre .

What ?

Va fan är det för fel med alla? Sura och tvära och bara allmänt opositiva. Det är så förbannat tråkigt. Osociala och inget svar i luren tyder ju på något konstigt iaf. Jag börjar tröttna på att ingen kan anstränga sig ett dugg så därför lägger jag också av med det. Jag har försökt nu. Jag tar mig tid när jag är ledig från jobbet men det gör uppenbarligen ingen annan. Då kan det va!!

Nej jag åker till stan och handlar, sen åker jag tillbaka och drar för gardinerna och ser en film under täcket .

Blää trött .

Vaknade kl 7 i morse, fast jag har sovmorgon. Har sovit på min soffa i natt och det var då helvete vad man sover dåligt på den. Det vill jag inte göra om om jag inte blir tvungen. Börjar jobba kl 3 och då ska jag stå och göra kroppkakor heela dagen ungefär. Det är en jäkla massa iaf. Innan jobbet ska jag nog ut och springa en sväng tror jag. Vill ut och rensa huvudet lite. Behöver få tänka. Plus att utöver alla ens bekymmer så blir man ju bara mer och mer deprimerad av all denna hemska snö. Nu får det väl ändå vara nog. Jag skulle göra allt för att få åka iväg till värmen nu. Vill bara ligga på beachen där det är typ 30 grader. Men man har ju inte dom pengarna tyvärr. Men det ska jag ha i höst, och vill ingen åka med så åker jag lätt iväg själv. Det tvekar jag inte en sekund på.

Hämnd där vänskap går över hat ?

Där gullvivan blommar .

Jag orkar inte mer. Det får vara nog. Det sista nu var fan droppen. Jag kan inte lita på dig. Och det sista jag gör en gång till är att vara med en kille som jag vet kan såra mig. Jag gör det bara inte. Den dagen du visar att jag kan lita på dig kan jag börja tänka om. Men med ditt förflutna gör allting svårt.

Sitter nu hemma vid mig. Planerar in en röj fest och lyssnar på grymlings. Ska upp och städa övervåningen om ett tag, eftersom jag ska sova där i natt. Funderar på om jag ska ta min fina gitarr och spela några låtar. Ska lära mig grymlings låtarna nu.


Skype .

Yes sis jag ska ta och skaffa mig skype jag också.

Wiie ledig helg. Men ska säkert inte göra något roligt bara för det. Är hemma just nu och ska väl inte göra nå speciellt. Ganska skönt de också ibland.

JAG KANSKE FÅR TILLBAKA MIN LILLA LURV KISSE :D Åh hoppas hoppas. Jag vill ha honom, lilla Sebb :)

Nej tänkte fixa alla mina gamla foton lite, dom behöver nya album för dom är ju uråldriga.

Vååår tack !!

Ibland känns livet så underbart, men ibland känns det som att allt dras ifrån mig .

Arbetar dagen slut för idag. Ska städa i ordning här sen vidare och städa på nästa ställe. Ledig i helgen och de ska bli sjukt skönt. Jag vill se bio i helgen så jag hoppas att jag kan få med någon på det.

Jennie Jacobsson, jag saknar dig jätte jätte mycket. Jag vill ha det som vi hade det förut. Det var helt klart oslagbart. Det finns ingen tid i världen som slår våran. Och jag vill ha tillbaka den tiden. Jag kan helt klart säga att du alltid kommer att vara min bästa vän och jag älskar dig .

Hoppas min syster har det bra i chile där hon befinner sig just nu. Hon har de ju iaf varm och gott till skillnad från oss här. Nu får de fasen ta och bli vår.


Vårkänslor !

Man blir kär av detta underbara väder :)

Har jobbat idag, skönt att sluta tidigt ibland. Man hinner med så mycket mer. Fast jag vet i och för sej inte vad jag ska göra nu. Fan att jag lämnade min OC säsong vid Jesper. Annars hade jag sett några avsnitt. Tvätta kanske? Ah jag tvättade ju igår så de skiter jag i. Hm. Sitter iaf och funderar och funderar om jag ska behålla min nya jacka? Eller ska jag byta till en svart ?

Tänkte leka med Fia men hon skulle vara med Jonas :(




Soul .

Ledig idag. Har varit i stan och besiktat bilen, och den gick otroligt nog igenom med bara nå små fel som inte var så viktiga. Sen gick jag, syster och fia på stan och jag köpte en rosa peak performance jacka som jag nog kommer behålla. Sjukt fin. Ska ut till Jesper sen om ett tag och laga till lite mat till han och Robin som ska iväg och spela bandy.

I morgon får jag nog träffa Sandriie :)


Jobb .

Jobb idag igen. Det är det enda jag gjort hela helgen. Men de positiva är ju att man tjänar pengar istället för att göra av med alla på krogen :p Och jag har faktiskt kul även fast jag jobbar till nio :) Igår bakade vi muffins hela kvällen t ex. Tss.

Ska det fortsätta så här så kommer vi aldrig ses.

I morgon ska jag åka till stan en sväng var det tänkt. Jag ska först besikta bil skrället sen lämna nyckeln till grillen så jag slipper ha med dom att göra mer. Skönt. Sen kanske gå en sväng på stan och kolla lite. Jag ska nog fråga Fia om hon vill följa med :) Hoppas hon har tid.


Tillbaka på ruta ett .

Ja börja blogga igen kanske, efter flera månaders uppehåll.

Det bästa jag gjort under året hittills är att säga upp mig på grillen och börjat jobba på caféet i roma istället. Det finns väl både för och nackdelar med att jobba i roma, men jag trivs hittills så det är väl det viktigaste. Det blir däremot mindre tid med J, eftersom vi bor och jobbar ganska långt ifrån varann. Men det kanske är bra ? Och sen så blir det inte att jag kan träffa Sophie Sjöberg lika mycket längre eftersom jag inte är i stan lika ofta. Men vi får se till att träffas ändå .

Du kanske vill göra allt du känner för, och kanske blir de då för lite tid för mig ? Jag vill inte komma i andra hand, och vill du hellre festa och göra "singel-grejer", så fine, men tro inte att jag sitter och väntar på att du kommer hem. Förhållanden går ut på att ge och ta, inte bara ta. Och jag vill inte ge något mer om jag inte kan få något tillbaka.


RSS 2.0